Centrum Prasowe Wirtualnemedia.pl

Tekst, który zaraz przeczytasz jest informacją prasową.

Redakcja nie ponosi odpowiedzialności za jego treść.

2015-08-13

A A A POLEĆ DRUKUJ

NOWOŚĆ! Wędliny po naszemu UPIECZONE

W trakcie celebrowania posiłków, szczególnie tych wyjątkowych, jak weekendowe śniadania często marzymy o wędlinach, takich jak dawniej… Pełnych smaku, aromatu, doskonale przyprawionych, cieszących oko i zachwycających podniebienie. Ponad wszystko zależy nam również na najwyższej jakości produktów i zdrowym ich przygotowaniu. Dla wszystkich ceniących domowe, pyszne wędliny firma Hańderek...

Przygotowanie domowych wędlin nie jest łatwe, szczególnie jeśli chcemy zachować ich soczystość. Dodatkowo ich domowa produkcja wiąże się ze znajomością mięs, procesów wytwórczych i temperatur ich pieczenia. Musimy również zaufać nieznanym dostawcom półproduktów i z pewnością poświecić wiele czasu i uwagi mięsiwie zamkniętemu w piekarniku. Często na wykonanie własnych wędlin decydujemy się w przededniu rodzinnych uroczystości lub świąt. Co w natłoku innych obowiązków kończy się dość niefortunnie – zbyt wypieczoną i niesmaczną wędliną. Jak oszczędzić sobie kuchennych rozczarowań? Jak „nie zwariować” przed ladą działu mięsnego i nakarmić rodzinę pysznym UPIECZONYM mięsem? – najlepiej pozostawić kwestię wyrobu wędlin specjalistom i zaufać nowej grupie wędlin firm Hańderek. Po naszemu UPIECZONE Rodzinna firma z podbeskidzkiej wsi Buczkowice wprowadza na rynek nową markę wędlin Po naszemu UPIECZONE. To grupa mięs z najlepszej polskiej wieprzowiny i drobiu pieczona w wysokiej temperaturze w taki sposób, aby zachować kruchość i soczystość wędlin. Wędliny UPIECZONE, to boczek i bekon oraz filet z indyka. Wypieczona skórka, delikatne mięso o sprężystej strukturze i moc aromatów łączących w sobie soki mięsiwa i indywidualnie dobrany zestaw przypraw – to najsmaczniejsze cechy wyróżniające te wędliny. Boczki i bekony jak dawniej Bez nich nie wyobrażamy sobie solidnej jajecznicy, typowego angielskiego śniadania, spaghetti carbonara, czy nadzienia do pierogów – boczek i bekon, bo o nich mowa to składniki wielu uwielbianych przez nas potraw. Aromatyczny Bekon Upieczony i Boczek Upieczony, to tradycyjnie przygotowane wyroby o wyjątkowym smaku. Długie pieczenie i staranne nacierane przyprawami sprawiają, że boczek i bekon nie tylko widokiem wzmagają nasz apetyt, ale podczas krojenia zachowują swoją strukturę i „obłędnie” smakują. Produkty te szybko staną się niezbędną bazą do wielu tradycyjnych zup oraz przepisów przywiezionych np. z Włoch. UPIECZONY Bekon – to wędlina na bazie najlepszego boczku, którą bez trudu pokroimy w plastry i ułożymy na kanapkach. Tak energetyczne śniadanie, to doskonały początek dnia pełnego wyzwań. 100 g Boczku Upieczonego wykonano ze 125 g mięsa. 100 g Bekonu Upieczonego wykonano z 117 g mięsa. Cierpliwie UPIECZONY indyk Filet Upieczony z indyka – to propozycja dla wielbicieli drobiu. Filet z piersi indyka doskonale sprawdzi się jako wędlina śniadaniowa. Świetnie smakuje z dodatkiem musztard, majonezów, powideł śliwkowych i z żurawiną. Kanapki na wynos będą równie smaczne. Zdolny kucharz przyrządzi z niej również danie główne np. plastry z indyka w sosie cytrynowo-kaparowym. Delikatnie przyprawiony i upieczony w odpowiedniej temperaturze Filet posiada sprężystą strukturę i zrumienioną skórkę. 100g aromatycznej i soczystej wędliny wykonano z 102 g mięsa.





Tylko na WirtualneMedia.pl

Zaloguj się

Logowanie

Nie masz konta?                Zarejestruj się!

Nie pamiętasz hasła?       Odzyskaj hasło!

Galeria

PR NEWS